На уровень вверх |
Александрова, С.А. (2022) Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]
Александрова, С.А. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі» конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справи. [Образовательные ресурсы]
Александрова, С.А. и Оболенцева, Л.В. и Світлична, В.Ю. (2022) Економіка готельно-ресторанного господарства: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Спеціалізовані види туризму (лікувальний туризм)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Спеціалізовані види туризму (лікувальний туризм)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2022) Інноваційні технології в туризмі: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)
Колонтаєвський, О.П. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (Модуль 1) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. (2022) Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. и Писарева, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Колонтаєвський, О.П. и Писарева, І.В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Крайнюк, Л.М. и Влащенко, Н.М. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Оболенцева, Л.В. и Погасій, С.О. и Влащенко, Н.М. и Александрова, С.А. и Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Оболенцева, Л.В. и Соколенко, А.С. и Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа (освітньопрофесійна програма «Готельна і ресторанна справа», галузь знань 24 – Сфера обслуговування)). [Образовательные ресурсы]
Поколодна, М.М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Екскурсологія» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форми навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Поколодна, М.М. и Рябєв, А.А. и Холодок, В.Д. (2022) Методичні рекомендації до проходження технологічної практики (з організації екскурсійної діяльності) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Свідло, К.В. и Соколенко, А.С. и Писаревський, М.І. (2022) Інноваційні ресторанні технології: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка туризму» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Світлична, В.Ю. и Александрова, С.А. (2022) Економіка туризму: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)
Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ресторанний менеджмент» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2022) Товарознавство: продовольчі товари: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-570-1 (В прессе)
Соколенко, А.С. и Баландіна, І.С. (2022) Організація ресторанного господарства: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм. [Образовательные ресурсы]