Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Тягові розрахунки на основі аналізу процесів перетворення енергії: монографія. Присвячується сторіччю ХНУМГ ім. О. М. Бекетова).

Сорока, К.О. (2022) Тягові розрахунки на основі аналізу процесів перетворення енергії: монографія. Присвячується сторіччю ХНУМГ ім. О. М. Бекетова). Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
Изображение (JPEG)
290kB
[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
4MB

Резюме

Виконано аналіз відомих підручників та монографій з дисципліни «Теорія електричної тяги». Відмічені недоліки та запропонована модель транспортного засобу як матеріального тіла замість моделі матеріальної точки. Як математичний апарат використано рівняння Лагранжа ІІ роду. Розглянуто кінематику, діючі сили та динаміку руху транспортних засобів. Спрощені методи тягових розрахунків та збільшена їхня точність. Розширене коло завдань, які вирішує теорія. Розрахунки повністю приведені до міжнародної системи одиниць СІ. Рекомендовано для фахівців і науковців, які працюють у галузі електричного транспорту, а також викладачам, аспірантам, студентам навчальних закладів та всім, хто цікавиться питаннями роботи електричного транспорту.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Код ID:62597
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:14 Фев 2023 12:31
Последнее изменение:14 Мар 2023 14:43

Только штат репозитория: страница управления объектом