Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ» за темою "Інформаційні технології розв’язання аналітичних і комунікаційних завдань та їх практична реалізація" (для здобувачів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 073 – Менеджмент, 071 – Облік і оподаткування)

Карпенко, МЮ (2022) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ» за темою "Інформаційні технології розв’язання аналітичних і комунікаційних завдань та їх практична реалізація" (для здобувачів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 073 – Менеджмент, 071 – Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

[img] Microsoft Word
52kB

Резюме

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи із навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні організацією». Інформаційні технології розв’язання аналітичних і комунікаційних завдань та їх практична реалізація (ддля здобувачів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 073 – Менеджмент, 071 – Облік і оподаткування) / Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова ; уклад. М. Ю. Карпенко. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2023. – 37 с.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 407 Компьютерных наук и информационных технологий > План 2023
Код ID:62476
Размещен: доцент М.Ю. Карпенко
Размещен на:01 Фев 2023 06:42
Последнее изменение:10 Фев 2023 06:02

Только штат репозитория: страница управления объектом