Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Техніка високих напруг» (для студентів 3 та 4 курсів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спе-ціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, фа-хового спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання», «Світ-лотехніка і джерела світла» та «Нетрадиційні та відновлювані джерела енер-гії»)

Плюгін, В.Є. и Карюк, А.О. и Щербак, І.Є. (2021) Методичні рекомендації до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Техніка високих напруг» (для студентів 3 та 4 курсів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спе-ціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, фа-хового спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання», «Світ-лотехніка і джерела світла» та «Нетрадиційні та відновлювані джерела енер-гії»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
34kB

Резюме

для студентів 3 та 4 курсів денної та заочної форм навчання першого (бака-лаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, фахового спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання», «Світлотехніка і джерела світла» та «Нетради-ційні та відновлювані джерела енергії»

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 401 Систем электроснабжения и электропотребления городов > План 2022
Код ID:61359
Размещен: инженер ТВ Сыромятникова
Размещен на:08 Фев 2022 11:37
Последнее изменение:08 Фев 2022 11:37

Только штат репозитория: страница управления объектом