Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Техніка високих напруг» (для студентів 3 та 4 курсів денної та заочної форм навчання першого (бакалавр-ського) рівня вищої освіти за спеціальністю 141 – Електроенергетика, елект-ротехніка та електромеханіка, фахового спрямування «Електротехнічні сис-теми електроспоживання», «Світлотехніка і джерела світла» та «Нетрадицій-ні та відновлювані джерела енергії»)

Плюгін, В.Є. (2021) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Техніка високих напруг» (для студентів 3 та 4 курсів денної та заочної форм навчання першого (бакалавр-ського) рівня вищої освіти за спеціальністю 141 – Електроенергетика, елект-ротехніка та електромеханіка, фахового спрямування «Електротехнічні сис-теми електроспоживання», «Світлотехніка і джерела світла» та «Нетрадицій-ні та відновлювані джерела енергії»). ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
34kB

Резюме

для студентів 3 та 4 курсів денної та заочної форм навчання першого (бака-лаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, фахового спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання», «Світлотехніка і джерела світла» та «Нетради-ційні та відновлювані джерела енергії»)

Тип объекта:Другой
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 401 Систем электроснабжения и электропотребления городов > План 2022
Код ID:61341
Размещен: инженер ТВ Сыромятникова
Размещен на:07 Фев 2022 10:25
Последнее изменение:07 Фев 2022 10:25

Только штат репозитория: страница управления объектом