Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Проблеми та напрями забезпечення економічного розвитку підприємств ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19

Герасимова, Т. І. и Вишневська, І. М. (2021) Проблеми та напрями забезпечення економічного розвитку підприємств ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19. In: Х Міжнародна науково-практична конференція "Інформаційно-аналітичне забезпечення управління фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб’єктів господарювання в умовах COVID-19", 18–19 листопада 2021 року, м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
381kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Информационно-аналитическое обеспечение управления финансово экономической безопасностью государства, региона, субъектов хозяйствования в условиях COVID-19 (2021)
Код ID:61133
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:01 Фев 2022 09:26
Последнее изменение:01 Фев 2022 09:26

Только штат репозитория: страница управления объектом