Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Ресторанний бізнес в період пандемії: антикризові заходи

Грудниста, А. Є. и Шевченко, Т. С. (2021) Ресторанний бізнес в період пандемії: антикризові заходи. In: V Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Перспективи розвитку територій: теорія і практика», 18–19 листопада 2021 року, м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
428kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Перспективы развития территорий: теория и практика (2021)
Код ID:60646
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:12 Янв 2022 09:31
Последнее изменение:12 Янв 2022 09:31

Только штат репозитория: страница управления объектом