Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ФІЛОЛОГІЇ. ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ. Монографія. У партнерстві з Техаським університетом у Сан-Антоніо, штат Техас, США. (Англ. мовою) У 2-х томах. Том 1.

Ільєнко, О.Л. (2021) СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ФІЛОЛОГІЇ. ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ. Монографія. У партнерстві з Техаським університетом у Сан-Антоніо, штат Техас, США. (Англ. мовою) У 2-х томах. Том 1. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

Монографія презентує колективну роботу викладачів кафедри іноземних мов Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова, викладачів інших закладів вищої освіти України та викладачів англійської мови як іноземної з Великої Британії, США та Австралії. Колективна монографія складається зі вступу та двох розділів. Перший том присвячений визначенню різноманітних сучасних проблем, викладенню теоретичних положень щодо значущості сучасних питань у галузі філології щодо дослідження системи мови, установлення взаємозв’язків у міждисциплінарному аспекті. Запропонована монографія буде цікавою для лінгвістів, літературознавців, перекладачів, викладачів іноземних мов, аспірантів і читачів, які цікавляться питаннями функціонування мови, застосування педагогічних технологій та новітніх методик викладання іноземних мов.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Код ID:59153
Размещен: оператор ЕОМ В.В. Коненко
Размещен на:27 Сен 2021 09:47
Последнее изменение:19 Окт 2021 06:12

Только штат репозитория: страница управления объектом