Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1–2 курсів денної та заочної форм навчання, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2021) Методичні рекомендації до виконання лабораторних та практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» (для студентів 1–2 курсів денної та заочної форм навчання, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:59071
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:07 Сен 2021 11:08
Последнее изменение:07 Сен 2021 11:08

Только штат репозитория: страница управления объектом