Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Ефективність франчайзингу як форми організації ресторанного бізнесу

Нохріна, Л. А. и Онопрієнко, К. Ю. (2020) Ефективність франчайзингу як форми організації ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності у конкурентному середовищі», 17 квітня 2020 року, м. Харків.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
257kB

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Современные тенденции развития индустрии туризма и гостеприимства в конкурентной среде (2020)
Код ID:56740
Размещен: Валерия Данилова
Размещен на:08 Янв 2021 10:54
Последнее изменение:08 Янв 2021 10:54

Только штат репозитория: страница управления объектом