Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Вища та прикладна математика з елементами інформаційних технологій (теорія ймовірностей, математична статистика, математичне програмування, управління запасами): навч. посібник.

Литвинов, А.Л. (2019) Вища та прикладна математика з елементами інформаційних технологій (теорія ймовірностей, математична статистика, математичне програмування, управління запасами): навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-498-8

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
30MB

Резюме

Викладено базові положення розділів вищої та прикладної математики: теорія ймовірностей, математична статистика, математичне програмування, управління запасами. Стисло наведено необхідний математичний апарат і базові методи дослідження. Матеріал супроводжується значною кількістю прикладів та їхнім розв’язком. Значну увагу приділено використанню додатка Excel для розв’язання трудомістких задач. В посібник включено завдання як для аудиторного, так і самостійного розв’язання. Посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Туризм» і спорідненими спеціальностями.

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 073 Менеджмент
Наши издания > Методические материалы по специальности > 242 Туризм
Наши издания > Методические материалы по специальности > 281 Публичное управление и администрирование
Код ID:55302
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:11 Фев 2020 11:55
Последнее изменение:24 Фев 2020 09:59

Только штат репозитория: страница управления объектом