Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кабельні та повітряні лінії електропередачі» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми: “Електротехнічні системи електроспоживання”, “Електротехнічні системи електроспоживання” (на базі ОКР МС))

Дьяков, Є.Д. (2019) Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кабельні та повітряні лінії електропередачі» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми: “Електротехнічні системи електроспоживання”, “Електротехнічні системи електроспоживання” (на базі ОКР МС)). ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Не опубликован)

Полный текст не доступен из этого репозитория.

Резюме

для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми: “Електротехнічні системи електроспоживання”, “Електротехнічні системи електроспоживання” (на базі ОКР МС))

Тип объекта:Другой
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 401 Систем электроснабжения и электропотребления городов > План 2020
Код ID:55116
Размещен: инженер ТВ Сыромятникова
Размещен на:20 Янв 2020 13:01
Последнее изменение:20 Янв 2020 13:01

Только штат репозитория: страница управления объектом