Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Електротехнічні матеріали» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми: “Електротехнічні системи електроспоживання”, “Електротехнічні системи електроспоживання” (на базі ОКР МС), “Світлотехніка і джерела світла”, “Світлотехніка і джерела світла на базі ОКР МС)”, “Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії”, “Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії” (на базі ОКР МС)))

Дьяков, Є.Д. (2019) Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Електротехнічні матеріали» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітні програми: “Електротехнічні системи електроспоживання”, “Електротехнічні системи електроспоживання” (на базі ОКР МС), “Світлотехніка і джерела світла”, “Світлотехніка і джерела світла на базі ОКР МС)”, “Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії”, “Нетрадиційні та відновлювальні джерела енергії” (на базі ОКР МС))). ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
29kB

Тип объекта:Другой
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 401 Систем электроснабжения и электропотребления городов > План 2020
Код ID:55115
Размещен: инженер ТВ Сыромятникова
Размещен на:20 Янв 2020 13:02
Последнее изменение:20 Янв 2020 13:02

Только штат репозитория: страница управления объектом