Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Експлуатація садово-паркових об’єктів» для студентів денної форми навчання за спеціальністю 206 Садово – паркове господарство.

Мусієнко , С.І. (2018) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Експлуатація садово-паркових об’єктів» для студентів денної форми навчання за спеціальністю 206 Садово – паркове господарство. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word - Только для зарегистрированных пользователей
13kB

Резюме

Метою вивчення навчальної дисципліни “Експлуатація садово-паркових об’єктів” є підготовка фахівців садово-паркового господарства з питань організації та проведення робіт з експлуатації садово-паркових об’єктів. Основні завдання вивчення дисципліни “Експлуатація садово-паркових об’єктів” полягають у набутті студентами необхідних знань із влаштування та догляду за декоративними насадженнями на садово-паркових об’єктах. Вивченні способів оцінки стану і якості утримання об’єкту, технологію виконання поточного та капітального ремонтів.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 112а ландшафтного проектирования и садово-паркового искусства > План 2019
Код ID:51404
Размещен: доцент Олександр Лялін
Размещен на:30 Янв 2019 12:11
Последнее изменение:30 Янв 2019 12:11

Только штат репозитория: страница управления объектом