Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації для проведення практичних занять, виконання самостійної роботи з дисципліни «Проектне управління бізнес-процесами Start Up» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання спеціальностей: 122 «Комп'ютерні науки» за освітніми програмами «Комп'ютерні науки», «Комп'ютерні науки. Управління проектами», 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» за освітньою програмою «Системна інженерія» 193 «Геодезія та землеустрій» за освітньою програмою «Геодезія, картографія та землеустрій»)

Доценко, Н.В. (2017) Методичні рекомендації для проведення практичних занять, виконання самостійної роботи з дисципліни «Проектне управління бізнес-процесами Start Up» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання спеціальностей: 122 «Комп'ютерні науки» за освітніми програмами «Комп'ютерні науки», «Комп'ютерні науки. Управління проектами», 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» за освітньою програмою «Системна інженерія» 193 «Геодезія та землеустрій» за освітньою програмою «Геодезія, картографія та землеустрій»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Другой (Методичні вказівки)
14kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 602 Управления проектами в городском хозяйстве и строительстве > План 2022
Код ID:47846
Размещен: УП А.В. Баржина
Размещен на:01 Фев 2018 13:11
Последнее изменение:25 Янв 2022 09:28

Только штат репозитория: страница управления объектом