Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Темпоральні межі кримінальної відповідальності: передування притягнення до відповідальності настанню відповідальності

Гладкий , В.В. (2017) Темпоральні межі кримінальної відповідальності: передування притягнення до відповідальності настанню відповідальності. In: Закарпатські правові читання, 20-22.04.2017, Ужгород.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
839kB

Официальный URL: https://zenodo.org/badge/DOI/10.5281/zenodo.545831.svg

Резюме

В цій науковій розробці автором комплексно доводиться, що виникнення кримінальної відповідальності темпорально пов'язано виключно із моментом, коли суд виніс вирок у справі і це судове рішення набуло чинності. Також у статті приділяється увага спростуванню окремих теорій виникнення кримінальної відповідальності до моменту її об'єктивного виникнення (зокрема, у результаті чи до вчинення злочину, у момент притягнення до відповідальності і т.д).

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Статья)
Дополнительная информация:Гладкий В.В. Темпоральні межі кримінальної відповідальності: передування притягнення до відповідальності настанню відповідальності // Закарпатські правові читання: Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції (20-22 квіт. 2017 р., м. Ужгород) / Ужгородський національний університет; За заг. ред. В.І. Смоланки, О.Я. Рогача, Я.В. Лазура. Ужгород: ТОВ «РІК-У» , 2017. Т. 2. С. 368–374.
Неконтролируемые ключевые слова:вирок, злочинність, кримінальна відповідальність, покарання, суд, справедливість, юридична відповідальність
Тематика:Интернет-конференции
Свободный доступ
Код ID:46951
Размещен: В.В. Гладкий
Размещен на:30 Янв 2018 13:05
Последнее изменение:30 Янв 2018 13:05

Только штат репозитория: страница управления объектом