Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації щодо прогнозування наслідків виливу (викиду) небезпечних хімічних речовин на промислових об’єктах і транспорті.

Барбашин, В.В. и Фесенко, Г.В. и Шайхлісламов, З.Р. и Ромін, А.В. (2008) Методичні рекомендації щодо прогнозування наслідків виливу (викиду) небезпечних хімічних речовин на промислових об’єктах і транспорті. УЦЗУ, Харків.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
461kB

Резюме

У методичні рекомендації включені: „Методика прогнозування нас-лідків виливу (викиду) небезпечних хімічних речовин при аваріях на промислових об’єктах і транспорті” (сумісний наказ Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерства аграрної по-літики, Міністерства економіки, Міністерства екології і природних ресурсів № 73/82/64/122 від 27.03.2001 року, який зареєстровано в Мін'юсті України 10.04.2001 року за №326/557), приклади розрахунків та порядок прогнозування з використанням прикладної комп’ютерної програми та електронної карти України 1:500 000), перелік основних небезпечних хімічних речовин (НХР), які використовуються на об’єктах України. Матеріал, включений до видання, допоможе курсантам, студентам та слухачам отримати під час навчання сукупність знань, вмінь і уявлень з організації і здійснення цивільного захисту, прийняття рішень в умовах екстремальних ситуацій по захисту населення і виробничого персоналу об'єктів, прогнозування масштабів забруднення при аваріях з небезпечними хімічними речовинами. Методичні рекомендації розроблені згідно з програмою „Цивільна оборона” підготовки у вищих навчальних закладів МНС України.

Тип объекта:Книга
Дополнительная информация:Університету цивільного захисту України, 61023, Харків, вул. Чернишевська, 94.
Тематика:Публикации в других изданиях
Код ID:46666
Размещен: доцент В.В. Барбашин
Размещен на:14 Ноя 2017 12:26
Последнее изменение:14 Ноя 2017 12:26

Только штат репозитория: страница управления объектом