Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ТА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Фітопатологія» (для студентів денної форми навчання за спеціальністю 206 Садово – паркове господарство)

Мусієнко , С.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ТА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Фітопатологія» (для студентів денної форми навчання за спеціальністю 206 Садово – паркове господарство). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
13kB

Резюме

: Програма вивчення навчальної дисципліни “Фітопатологія” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра спеціальності 206 Садово – паркове господарство. Передбачається вивчення історії виникнення і розвиток лісової фітопатології як науки. Поняття про хворобу рослин. Біотичні і абіотичні фактори, інфекційні та неінфекційні причини, які викликають хвороби рослин. Симптоми хвороб. Типи хвороб рослин. Поняття про групи хвороб. Основні типи хвороб деревних та декоративних рослин. Місцеві та загальні захворювання. Розповсюдженість і шкідливість хвороб деревних рослин. Сучасні засоби та методи захисту рослин від збудників хвороб.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 112а ландшафтного проектирования и садово-паркового искусства > План 2018
Код ID:46587
Размещен: доцент Олександр Лялін
Размещен на:03 Ноя 2017 12:08
Последнее изменение:10 Ноя 2017 08:07

Только штат репозитория: страница управления объектом