Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Економіко-правові аспекти державно-приватного партнерства в умовах децентралізації економіки України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених і студ., Харків, 1-28 лютого 2017 р.

Колектив авторів, (2017) Економіко-правові аспекти державно-приватного партнерства в умовах децентралізації економіки України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених і студ., Харків, 1-28 лютого 2017 р. In: Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференції молодих учених і студентів, Харків. (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Резюме

У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції молодих учених і студентів «Економіко-правові аспекти державно-приватного партнерства в умовах децентралізації економіки України», яка проходила з 1 лютого по 28 лютого 2017 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Розглядалися сучасні особливості співпраці бізнесу та держави, були окреслені найголовніші проблеми, які стримують розвиток державно-приватного партнерства, та сформовані рекомендації щодо можливості залучення приватного бізнесу для модернізації сфер народного господарства. Збірник розраховано на наукових працівників, аспірантів і студентів, усіх, хто цікавиться проблемами економіки та права. Участь у конференції взяли науковці та практики з Києва, Харкова, Полтави та Кривого Рога.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Другой)
Тематика:Наши конференции > Экономико-правовые аспекты государственно-частного партнерства в условиях децентрализации экономики Украины (2017)
Код ID:45354
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:18 Апр 2017 10:09
Последнее изменение:18 Апр 2017 10:09

Только штат репозитория: страница управления объектом