Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Фінансово-економічна безпека : стратегічна аналітика та аудиторський супровід: монографія.

за заг. ред. Момот, Т. В. (2015) Фінансово-економічна безпека : стратегічна аналітика та аудиторський супровід: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
4MB

Резюме

У монографії викладено теоретико-методологічні підходи до забезпечення економічної безпеки на національному і регіональному рівнях, розробки та практичного впровадження інструментарію оцінки й моніторингу рівня фінансово-економічної безпеки за європейськими стандартами, системного аналізу корупційних ризиків з метою забезпечення ефективної взаємодії з питань реалізації державної антикорупційної політики. Удосконалено інформаційно-аналітичне забезпечення процесу стратегічної аналітики та аудиторського супроводу в системі фінансово-економічної безпеки держави, регіону, суб’єктів господарювання в умовах загострення загроз і викликів нового типу у сфері національної та міжнародної безпеки й поглинання європейських інтеграційних процесів з огляду на важливість адаптації політики національної безпеки України в межах європейської цивілізаційної моделі. Монографія призначена для фахівців у галузі економіки, державного управління, місцевого самоврядування, науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться питаннями фінансово-економічної безпеки.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:42835
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:03 Июн 2016 09:41
Последнее изменение:03 Июн 2016 09:41

Только штат репозитория: страница управления объектом