Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

ГІС-технології в оцінці землі та нерухомого майна: навч. посібник.

Шипулін, В.Д. и Палеха, Ю.М. и Штерндок , Е.С. (2015) ГІС-технології в оцінці землі та нерухомого майна: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
12MB

Резюме

У навчальному посібнику надані основні концепції і принципи використання технологій географічних інформаційних систем в оцінці землі та нерухомого майна. За змістом грошову оцінку земель віднесено до задач геоінформаційного (просторового) аналізу, оскільки її виконання потребує врахування впливу множини факторів регіонального, зонального та локального місця розташування земельних ділянок на території населеного пункту, які мають просторові відношення з об’єктом оцінки. Посібник у значному ступені спирається на інструменти просторового аналізу найпоширенішого у світі програмного забезпечення ГІС від Інституту дослідження систем навколишнього середовища ESRI. Призначається для студентів спеціальності «Оцінка землі та нерухомого майна» та для студентів і фахівців в галузі геоінформаційних систем, комп'ютерних наук, управління територіями, земельними ресурсами та нерухомістю, комунальним господарством, транспортною інфраструктурою, енергетикою, екологією.

Тип объекта:Книга
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.080101 - Геодезия, картография и землеустройство > ГИС - технологии в оценке недвижимости
Код ID:42579
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:18 Апр 2016 10:32
Последнее изменение:18 Апр 2016 10:32

Только штат репозитория: страница управления объектом