Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”(для студентів 4 курсу денної форми та 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.14010101 “Готельно-ресторанна справа”)

Лук’яненко, О.І. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни “МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”(для студентів 4 курсу денної форми та 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.14010101 “Готельно-ресторанна справа”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
22kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2016
Код ID:41964
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:25 Янв 2016 09:37
Последнее изменение:25 Янв 2016 09:37

Только штат репозитория: страница управления объектом