Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)

Писарева, І.В. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни «МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
25kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2016
Код ID:41842
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:29 Дек 2015 09:00
Последнее изменение:29 Дек 2015 09:00

Только штат репозитория: страница управления объектом