Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу

Гусєва, О.В. и Мосійчук, В.С. и Тимошенко, Г.В. и Шарпан, О.Б. (2014) Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу. Вісник НТУУ \"КПІ\". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування (56).

[img]
Предварительный просмотр
PDF (Визначення функціонального стану продуктів за параметрами їх комплексного імпедансу) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
620kB

Официальный URL: http://radap.kpi.ua/radiotechnique/article/view/754

Резюме

Розглянуто можливість визначення функціонального стану фруктів за модулем і фазою їх імпедансу, отриманих за вимірюванням на трьох частотах 20, 100 та 500 кГц. Функціональний стан визначався за динамікою параметрів електричного імпедансу під час деструктивних процесів, викликаних дегідратацією та гниттям. На основі експериментально отриманих даних на трьох частотах змодельовані зміни амплітудно– та фазочастотної характеристик. Визначено характерні критерії, за якими можливо виконувати оцінку функціонального стану продуктів.

Тип объекта:Статья
Неконтролируемые ключевые слова:контроль якості продуктів; функціональний стан; електричний імпеданс; моделювання двополюсників; фаза; модуль; АЧХ; ФЧХ
Тематика:Публикации в других изданиях
Код ID:41697
Размещен: Vitaliy S. Mosichuk
Размещен на:28 Дек 2015 08:15
Последнее изменение:28 Дек 2015 08:15

Только штат репозитория: страница управления объектом