Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Виховання гармонійної особистості засобами художньої гімнастики : монографія.

Бондаренко, Т.В. и Клочко, В.М. (2014) Виховання гармонійної особистості засобами художньої гімнастики : монографія. Другой. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
6MB

Резюме

У монографії представлені сучасні погляди педагогів і науковців, а також результати власних досліджень авторів з актуальних питань виховання особистості студентів з використанням потенціалу масового спорту. Матеріал систематизований і представлений так, аби сприяв цілісному уявленню майбутніх фахівців щодо соціокультурного і професійно-прикладного значення занять фізичною культурою і спортом. Монографія призначена для викладачів, студентів-спортсменів, магістрів, аспірантів, інших науковців вищих навчальних закладів інженерно-технічного і фізкультурного профілів, а також для осіб, що самостійно займаються масовими видами спорту. Робота має теоретичне, методичне і практичне спрямування. Її зміст допоможе усвідомлено і системно використовувати навчальний час для гармонійного самовиховання, уникнувши негативних наслідків для здоров'я.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:38611
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:21 Янв 2015 10:27
Последнее изменение:21 Янв 2015 10:27

Только штат репозитория: страница управления объектом