Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Оптимізація розвитку сили та статичної витривалості юнаків в армспорті: монографія

Безкоровайний, Д.О. (2013) Оптимізація розвитку сили та статичної витривалості юнаків в армспорті: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
9MB

Резюме

Монографію присвячено розробленню експериментальної програми тренування з армспорту за допомогою використання вправ статичного та динамічного характеру локальної дії та дослідження її впливу на показники функціональної, загальнофізичної та спеціальної фізичної підготовленості. Вивчено рівень і динаміку змін сили та статичної витривалості основних груп м’язів юних армспортсменів, що дало змогу оцінити здібності організму на кожному окремому віковому етапі, та визначити сенситивні зони розвитку вказаних якостей, та на основі цих даних розробити обґрунтовані методики та рекомендації для практики фізичного виховання та тренувального процесу під час занять армспортом. Розроблено план багаторічного та програму річного макроциклів тренувань із армспорту. Обґрунтовано й експериментально підтверджено можливість ефективного використання дозованих статичних вправ локальної дії у процесі силової підготовки юнаків в армспорті.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:33363
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:29 Окт 2013 13:15
Последнее изменение:29 Окт 2013 13:15

Только штат репозитория: страница управления объектом