Варава, І.М. (2012) Методичні вказівки для організації практичної роботи з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання за напрямами підготовки «Туризм», «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
293kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.030601 - Management > The second foreign language Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > The second foreign language Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > The second foreign language |
ID Code: | 31379 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 29 May 2013 08:26 |
Last Modified: | 29 May 2013 08:26 |
Repository Staff Only: item control page