Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичнi вказiвки з дисципліни «Іноземна мова» для організації практичної роботи студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.170202 «Охорона праці»

Омельченко, А.В. (2012) Методичнi вказiвки з дисципліни «Іноземна мова» для організації практичної роботи студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.170202 «Охорона праці». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
73kB

Резюме

Методичнi вказiвки для організації практичної роботи призначенi для студентів денної форми навчання, які в майбутньому працюватимуть у сфері цивільна безпека. Головною метою є формування навичок читання і розуміння інформації з автентичних англомовних джерел та засвоєння необхідного обсягу лексичного та граматичного матеріалу, що відповідає вимогам професійно-орієнтованого навчання іноземній мови. Зміст завдань відповідає вимогам навчальних програм, а тематика текстів сприяє розширенню обсягу сучасної англійської науково-технічної лексики. Запропонована інформація необхідна для ефективного виконання професійних обов’язків майбутніх спеціалістів.

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 606 Иностранных языков > План 2013
Код ID:26355
Размещен: Елена/Е И Головина
Размещен на:18 Окт 2012 11:29
Последнее изменение:18 Окт 2012 11:29

Только штат репозитория: страница управления объектом