Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ" (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Влащенко, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ" (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
28kB

Резюме

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ" (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014
Код ID:22875
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Ноя 2011 07:47
Последнее изменение:28 Ноя 2013 10:09

Только штат репозитория: страница управления объектом