A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ" (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Влащенко, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ" (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
28kB

Abstract

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ" (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2014
ID Code:22875
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:28 Nov 2011 07:47
Last Modified:28 Nov 2013 10:09

Repository Staff Only: item control page