Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Влащенко, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
28kB

Резюме

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Влащенко Н.М., Тонкошкур М.В. – Х.: ХНАМГ, 2014

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2014
Код ID:22872
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Ноя 2011 07:57
Последнее изменение:28 Ноя 2013 10:08

Только штат репозитория: страница управления объектом