Влащенко, Н.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Microsoft Word
28kB |
Abstract
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Влащенко Н.М., Тонкошкур М.В. – Х.: ХНАМГ, 2014
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2014 |
ID Code: | 22869 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 28 Nov 2011 08:04 |
Last Modified: | 28 Nov 2013 08:57 |
Repository Staff Only: item control page