Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Системи технологій галузі (міське господарство): монографія.

Поспєлов, О. В. (2010) Системи технологій галузі (міське господарство): монографія. Другой. Харківська національна академія міського господарства. (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Резюме

Монографія присвячується проблемі технологій і технологічних процесів в міському господарстві, що утворюють єдину систему. Розглянуті теоретичні аспекти системи технологічних процесів їх формування в науці і практиці. Науково обґрунтовані системи технологій галузі, їх організація і контроль якості виконання. Теоретично розв’язані інноваційні та інвестиційні форми впливу на розвиток технологічних систем і науково-технічний стан. Монографія розрахована на інженерно-технічних працівників задіяних в менеджменті виробництва з економічним ухиленням і студентів, що опановують знання в економічних напрямках і особисто по спеціальності «Економіка і підприємництво».

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:19089
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:16 Дек 2010 11:31
Последнее изменение:16 Дек 2010 11:31

Только штат репозитория: страница управления объектом