Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Менеджмент”

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки „Менеджмент”. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
28kB

Резюме

Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «Ресторанний менеджмент» для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки "Менеджмент" / Укл.: Давидова О. Ю., Баландіна І. С. – Харків: ХНАМГ, 2011

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2011
Код ID:18174
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:19 Ноя 2010 12:22
Последнее изменение:19 Ноя 2010 12:22

Только штат репозитория: страница управления объектом